Formele geometrice și secretele lor

Untitled

Acesta este textul care ne-a îndemnat să urmăm un experiment cu scopul de a demonstra că energia este inegală în cazul a trei subiecţi implicaţi în acelaşi scop.

Experimentul se bazează pe supunerea la filmare a trei lumânări (egale şi din acelaşi material) într-un candelabru, la înălţimi diferite. Se va observa uşor că lumânarea pusă la înălţimea cea mai mare, va arde cel mai repede, iar la un moment dat, celelalte două chiar se vor opri din activitate parcă pentru a o susţine pe cea amintită mai sus.

Acest experiment a fost făcut de trei ori, cu trei tipuri diferite de lumânări. Rezultatul este mereu același: lungimea arsă a lumânărilor laterale în momentul final al lumânării din vârf (atunci când aceasta a ars complet) este egală cu diferența de nivel dintre lumânările laterale și cea din vârf înainte de a arde.

Nu este vorba de altitudine, pentru că diferenţa este insignifiantă. Este vorba de acel V al păsărilor călătoare, formaţie în care străbat întregi ţinuturi. Întotdeauna, deschizătorul de drumuri consumă cea mai mare energie. Drept pentru care, în cele mai multe cazuri, pasărea din vârful V-ului moare prin suprasolicitare. Este condusă pe pământ de alte două păsări şi acompaniată până la moarte. Apoi, acestea din urmă, ajung formaţia de zbor şi continuă misiunea alături de celelalte. Locul păsării din vârf este luat de o alta care va trece prin acelaşi ritual. Iar procesul se repetă până ating destinaţia, generaţie după generaţie.

Ați întâlnit acelaşi principiu la piramidă, atunci când i se aplică formula numărului de aur. Acesta este influenţat de legi universale imposibil de combătut. Prin simpla desenare a unui triunghi, accesaţi legea. Cine a lăsat să fie așa? Fiecare pentru el.

  • submit to reddit

4 thoughts on “Formele geometrice și secretele lor”

  1. Se poate trage invatatura ca la fel e si la oameni. Vezi toti Martirii Neamului Romanesc-Omenesc! O fi “convenabil” ?

    1. Da, se poate aplica, ai dreptate! Convenabil cred ca devine la un alt nivel. Totusi, trebuie sa fie o taina undeva care face inconvenientul sa merite.

Leave a Reply