Când Întunericul hrănește Lumina

Mai toată lumea cunoaşte astăzi semnul alcătuit din Ying şi Yang. Este vorba despre Lumina care înfăşoară Întunericul, şi invers, într-un echilibru deplin.

A trebuit să treacă aproape 10 ani să înţeleg ce-mi spunea Risvan Rusu, pe atunci maestrul meu de Reiki (citez din memorie):

Când cineva cu o vibraţie mai mică atacă pe cineva cu o vibraţie mai mare, atacul, sub orice formă ar fi el, în momentul în care atinge câmpul celui din urmă, se transformă în Lumină şi îl hrăneşte pe cel atacat.

Nu prea am înţeles pe atunci cum ar putea să funcţioneze asta, părea că ţine mai mult de ficţiunea cinematografiei americane cu personaje vrăjitori care trimiteau raze din toiagul lor.

Totuşi, astăzi am înţeles pe deplin. Şi voi exemplifica pentru a înţelege cu toţii:

Să ne depărtăm puţin de la povestea care implică partea spirituală şi să ne ancorăm în alte etaloane, pentru a găsi mai uşor răspunsul.

Să presupunem că atacatorul din primul enunţ, este un copil în explicaţia noastră, cu un intelect nedezvoltat. Iar cel atacat, cu vibraţie mare, este un adult, cu intelectul dezvoltat. Ofensiva, să o transformăm în explicaţia noastră, în încercarea acestui copil de a -l minţi pe adult.

Simpla experienţă a adultului faţă de copil, face ca minciuna acestuia să nu poată străbate. Conştiinţa adultului nu trebuie să facă nici cel mai mic efort pentru a analiza, structura, combate sau cauta lucrurile ascunse pe care copilul încearcă să le exprime. La fel, cel cu vibraţie mare nu depune nici un efort în faţa unui atacator cu vibraţie mai mică. Minciuna, ca și atacul, se vor dezintegra.

640px-Valentin_de_Boulogne_-_David_with_the_Head_of_Goliath_and_Two_Soldiers_-_WGA24236

după o pictură de Valentin de Boulogne,

David cu capul lui Goliath si doi soldați

  • submit to reddit

5 thoughts on “Când Întunericul hrănește Lumina”

  1. Am fi interesati sa aflam si invers, ce se intampla cand cineva cu frecventa de vibratie mare ataca pe cineva cu posibilitati mici. Vezi cazul Templierilor fata de regele Filip si Papa Clement, precum si blestemul Sfantului Nifon Patriarhul versus Radu Voda. Oare la “atacatorii” acestia a functionat “bumerangul”? HaHa.

    In aceiasi ordine de idei Mega – Maestrul O.D.Argeseanu spunea intr-o emisiune ca are “tehnologia” de a transorma orice atac asupra sa in Lumina care il imputerniceste.(de aia erau mai mai sa-l omoare paranormalii de la PSD, cand domnul Argeseanu l-a ajutat pe domnul Basescu sa ajunga Presedinte).

    OK, intelegem procesul, E vorba de alchimizare si transmutare la nivel intracelular.Ramane intrebarea: cum faci ca “tehnologia” sa fie activa non-stop, ca si la non-stop mai inchide cateodata?

Leave a Reply