A TREIA LEGE A CREAȚIEI – după Nikola Tesla

Ce cere un om cinstit de la oamenii săi? Tot cinste.

Cea de-a treia lege a Creaţiei, în concepţiunea lui Tesla, este necesitatea Luminii de a deveni Materie de Lumină.

Concepţia este des întâlnită în Reiki, şi mizează pe faptul că materia este reprezentarea Luminii la o vibraţie joasă, grosieră. Formarea Pământului, ca planetă, se spune că are la bază aceeaşi teorie, nucleul identificându-se cu o sursă de vibraţie colosală, iar scoarţa terestră pe care locuim este ultimul strat vibraţional. Poate este motivul pentru care nu toţi oamenii pot pătrunde spre centrul Pământului, neavând vibraţia necesară și ne limităm la cărțile lui Verne sau Uri Lloyd.

În ori şi care din cazuri, oamenii şi plantele au nevoie de energia Pământului pentru a trăi. Un experiment în care subiecți umani au dormit 240 zile numai pe nave maritime, a arătat că primul somn pe pământ a fost extrem de profund.

Tesla susţinea că fiecare rază de Soare are înmagazinată în ea destinul fiecărei naţiuni. Şi atunci, înţelegem cum funcţionează dorul de ţară sau zodiacul, anume doar într-un mixt planetar care include întotdeauna planeta Pământ.

Această teorie ascunde un fundament foarte fin. Cei răi şi cei buni aparţin aceleiaşi energii. Civilizaţiile susţin în general eradicarea răului, pe când înţelepţii marşează pe transformarea răului, adică vindecarea sa. Dar fiecare la nivelul său. Este interesant că nici un atlet al Binelui nu a încercat să transforme un Rău mai mare decât nivelul său, ci i-a fost un dedicat combatant.

Titian_-_Venus_with_Organist_and_Cupid_-_WGA22896

după o pictură de Titian,

Venus cu organist si Cupid

  • submit to reddit

Leave a Reply