Dumnezeu amorf

Din ce în ce mai multă lume îşi pune întrebarea dacă Dumnezeu există cu adevărat. Dilema s-a născut din faptul că există un dezechilibru prea mare între Bine și Rău. Atrocităţi, chinuri, păduri …

În timp ce religiile orientale vorbeau despre karma, evreii scriau pe pereţii lagărelor “Dacă există un Dumnezeu, va trebui să îmi ceară iertare“.

Acceptare versus renunţare. De ce?

Răspunsul este simplu: lipsa de informare. Cei care au rămas fideli vechilor credinţe de tipul Există un Dumnezeu (care să le răzbune sau să le explice cândva anumite întâmplări, eventual, aici intră şi karma), ştiu doar o frântură din adevăr.

Dumnezeu nu s-a implicat nicicând în organizarea planetei. El a desăvârşit-o deja, a fost mult mai rapid decât Timpul însuși, iar acum îl aşteaptă. Pământul a fost dat în grija Îngerilor Săi care nu au căzut, ci au coborât de comun acord. Ei sunt uneltele Timpului, în afara lui şi totuşi Cei care îl fac să se învârtă.

Îngerii Mari s-au implicat în legile planetare și mai apoi în viaţa oamenilor, iar asta până la Marele Potop. Dincolo de el, odată cu căderea celor mai inteligenți și curajoși dintre oameni (răzvrătirea Atlanților), Îngerii s-au retras şi aşteaptă sfârşitul. De atunci, oamenii stăpânesc Pământul și au început să uite.

Uitarea i-a transformat în oameni răi

Pentru Univers, Pământul este un organ. Oamenii buni sunt asemeni bacteriilor bune iar oamenii răi sunt precum bacteriile rele. Ambele tipuri de bacterie crează un mediu, alcalin sau acid. Fără bacterii bune nu ar exista digestia, adică energia.

Şi totuşi, de ce Dumnezeu nu trimite o vitamina C să stârpească bacteriile rele care afectează întreg organismul deja? Pentru că Dumnezeu vrea ca organismul să îşi dezvolte singur anticorpi. Dumnezeu vrea ca organismul să lupte singur şi să nu aştepte siropuri şi vitamine din Cer.

Aceasta este logica din spatele faptului că oamenii răi fac ce vor şi scapă. Într-un final, îi pot opri legile fundamentale de funcţionare a matricei terestre şi universale. Dar până atunci nu suntem siguri că există Raiul sau Iadul bacteriilor.

Lupta este continuă.

ARP_7300200_2-56

după o pictură de Nicolae Grigorescu,

Spionul

  • submit to reddit

Leave a Reply