Despre Jerry Sargeant și Steaua sa Magică

Astăzi, în urma unor îndemnuri ale apropiaţilor noştri, am participat la o lansare de carte a unui om de care auzisem de puţin timp.

Am urmărit sceptic filmele postate pe YouTube în care prezenta diferite noțiuni, iar asta pentru că reuşisem să văd semnele dezechilibrelor sale fără a fi implicat în informaţia pe care o relata. Cred că experienţa cu maeştrii şi presupuşii maeştri în tot soiul de sisteme a reuşit să clădească o armură asupra mea, care se activează de cele mai multe ori inconştient. Nimic special, cred că ar fi valabil în cazul oricui.

Dimineaţa m-a găsit fără aşteptări dar şi fără prejudecăţi. Nu-mi doream nimic de la acest eveniment, doar trebuia să-mi ţin promisiunea de a participa.

Recunosc acum, în această oră întârziată, că am găsit un om trecut prin viaţă, care nu se sperie să vorbească ceea ce crede şi ceea ce poate. Are putere de simboluri, are credinţă în imaginaţie şi mai presus de tot nu se pierde cu firea atunci când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. Dar asta o ştiu doar eu şi membrii Star Magic.

Jerry Sargeant a fost însurat în România cu o femeie din Piatra Neamţ. Are accent de Manchester, este tatuat şi are ochii gri ca de sticlă. Tehnicile lui aparțin în parte (după cum însuși afirmă) tainelor Egiptului. Nu i-am citit cartea, de aceea nu pot să o recomand sau nu, însă consider cel mai bine să urmăriţi seria de patru video-uri pe care o vom posta pe parcursul următoarelor zile, şi să fiţi singurii judecători ai alegerilor voastre.

Cu bine!

 • submit to reddit

9 thoughts on “Despre Jerry Sargeant și Steaua sa Magică”

 1. Multumim pentru informare. Lucrurile sant clare! At a glance.

  Apreciem la superlativ adidasii lui Jerry!

 2. Am vizionat “videoclipul” si mi-am amintit constientizand: “romanii chiar au misiune, chi-ar ii mostenesc pe Zei”, restul sant doar “periferie” care isi aduc umila contributie la regenerarea Unitatii.

  Satan e misionat, are rolul lui in devenire!

  Totul se plateste: ii “futi” pe altii, vine si plata negresit, “Allahu akbaru”, ma refer la englezoi desigur, si nu numai!

  PS: am fost martor cand domnisoara care l-a promovat in spatiul public si pe acest domn Jerey, a dat sa-si aprinda o tigare si s-a ia luat foc parul! Unbelivable, but is true! HaHaHa!!!

  “Pe ei, pe ei pe mama lor”, “Hai Steaua!”

  1. Lol. Sa stii ca eu am inceput sa gandesc diferit de la o vreme. Cred ca fiecare om ajunge unde trebuie, indiferent ca ii place sau nu, ca place celor din jur. Cred cu tarie ca daca Dumnezeu ar fi vrut sa limiteze totul la Romania, nu ar fi lasat Pamantul sa se populeze. Acum, gandeste si din perspectiva celor care nu au ajuns la un grad de intelegere inalt si care au nevoie de oameni care au rabdarea si vibratia apropiata de a lor.

   Una peste alta, J.S. mi-a facut o impresie buna. La televizor se vede intotdeauna altfel, poate intra si un pic de marketing. Dar relatia 1:1 are mai multe de spus. Nu incerc sa-l promovez, vreau doar sa fie de la egal la egal. 🙂

 3. Si ca sa ma compenzez, exorcizandu-ma, vin si spun:

  “Imi constientizez orgoliul spiritual si ma smeresc. AMIN.” Baga di oara!

 4. Sant de acord cu ce spui, pentru ca fundamental asa este!

  Dar…

  “Dar din dar se face Rai”, dar : “vorba multa saracia makidonului, se stie!”.

  Egalitatea poate fi, desi nu e de dorit, poate fi doar in Modul, ca la scoala, odinioara…

  PS: vin si spun:

  cine vreodata a luat droguri, Ayahuasca, mayahuasca sau cine ce stie alta “dracie” are posesie. In continuare se impune exorcizarea. Cine l-a exorcizat pe Jerry, cumva editura “for you”, adica “pentru tine”! HaHa.

  Ressembler s’qui etait epart, sa ce tout! Mon Ami.

 5. Ba, si eu vreau sa fie de bine, nu zic nu. Cum ai spus la inceput, fiecare sa discearna si sa se aleaga cu ce ii foloseste. Romanasii au avantajul de a-l avea pe Eminescu: “ce e rau si ce e bine tu te-ntreaba si socoate”, “toate-s vechi” si 9-s toate, Cerurile….

  Adevarul e ca untdelemnul, Esenta, iese negresit la suprafata Apelor.

  Da’ ce-i Eminescu pe langa ce vine din Apus? “La Steaua care a rasarit e o Cale atat de lunga…”

  Cat despre incurcatura, imi cer iertare, dar trebuie sa ne asumam trecerea prin aceasta viata.

  PS: multi bani a mai tras “frumuselul” Eric Pearl de la ce-a mai ramas din “femeile romanilor”.

  Santem cu ochii pe domnul Jerry sa-l vedem cum se misca. “Arta cere sacrificii!”

Leave a Reply