Recrearea formelor – Exercițiu

Titlul este un pic pompos, dar în ansamblul său cuprinde pe larg ceea ce vrea să propună următorul exerciţiu.

Prin urmare, rezervaţi-vă de la 10 până la 30 minute pentru a putea medita în linişte. Exerciţiul are la bază vizualizarea sau rememorarea a cât mai multor oameni pe care i-aţi întâlnit în viaţa voastră. Încercaţi să nu va grăbiţi, predați-vă timpului și lăsați-l să vă ghideze acolo unde nu credeați că veți reuși să mai ajungeți!

Este indicat să porniţi cronologic, cu anii copilăriei, atât cât vă puteţi aminti, şi până în prezent. Încercați pe cât posibil să conştientizaţi rolul fiecărui om cu care aţi interacţionat, atât cât îl percepeţi. Nu vă forțați, nu vă chinuiți. Fiți turist în viziunile voastre. Nu lăsați imaginația să compună cadrul trecutului vostru. Luați întâmplările așa cum au fost ele, nu vă implicați în schimbarea lor atât timp cât ele se desfășoară.

Veţi vedea că de îndată ce totul se clarifică vis-a-vis de relaţia pe care aţi avut-o în corelat cu soarta fiecăruia din voi, vor avea loc mici deblocări care vă pot ţine pe loc din evoluţia voastră. Există şanse să depistaţi lucruri neterminate cu anumiţi oameni, lucruri care cel mai probabil îşi vor cere dreptul de a se echilibra sau de a se dizolva. O puteți face 1:1 cu persoana în cauză sau puteți încerca să rezolvați problema la nivel telepatic.

Aşteptăm cu drag părerile voastre pe tema subiectului! În cazul în care întâlniţi nelămuriri, asumaţi-vă curajul de a le dezbate cu noi sau cu ceilalţi cititori. Nu urmați orbește o cale pe care nu o înțelegeți!

Weekend frumos să avem şi mereu gânduri senine!

După o pictură de Anne-Louis Girodet de Roussy-Trioson, Înmormântarea Atalei – anul 1808
  • submit to reddit

Leave a Reply