Dincolo

Zăceam întins pe patul meu, privind cerul. Cu ambele mâini, mi-am strâns gâtlejul în jurul mărului lui Adam. În secunda a cincea, simțeam cum se coboară peste mine un văl purpuriu și apoi un văl negru. Cu o repeziciune uimitoare defilau înaintea ochilor mei sufletești fel de fel de imagini. Apoi am simțit ceva asemănător cu o cumplită descărcare electrică și totul se făcu negru. Am pierdut simțul rațiunii.”

– Nicolae Minovici, interviu acordat ziarului Tempo în Februarie 1939 .

El este cel care va scoate inima Reginei Maria în 1938 pentru a o pune spre păstrare în caseta ce urma să plece spre Balchik, așa cum ceruse Regina înainte să moară. Procedeu egiptean.

Îmi amintesc că tot un văl purpuriu văzuse și Patrick Zeigler în timpul fricii sale din Marea Piramidă, care de altfel l-a potolit din groaza morții. El este inițiatorul sistemului Seichem Reiki Healing, iar povestea despre cum a dobândit inițierea este cu totul deosebită. Dacă sunt curioși, poate o vom povesti altădată sau chiar îi vom scrie lui Patrick Zeigler să ne-o povestească chiar el.

În încheiere amintim că doliul oficial ce se poartă în Marea Britanie este reprezentat de culoarea violet. Și ce coincidență.

  • submit to reddit

Leave a Reply